• Subcribe to Our RSS Feed

Homeopathie

Met Klassieke Homeopathie beter worden! Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze; niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke mens.


portretfoto Heinrichs, Barry

Omdat bij de behandeling de hele mens centraal staat – de holistische manier van kijken – neemt een eerste consult bij een klassiek homeopaat al gauw een uur in beslag. Deze tijd is nodig om een inventarisatie te maken van de gehele gezondheidstoestand. Tijdens dit eerste consult verzamelt de klassiek homeopaat zoveel mogelijk gegevens.

Om mensen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werk ik samen met andere hulpverleners zoals: huisartsen, specialisten, psychologen, diëtisten, osteopathen, fysiotherapeuten, apotheek, natuurwinkel en andere natuurgeneeskundige praktijken. Kijk op de website van de praktijk: www.homeopathie-amerongen.nl voor uitgebreide informatie over klassieke homeopathie.

Barry Heinrichs – Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Imminkstraat 4, 3958 CG Amerongen, 06-53966133
info@homeopathie-amerongen.nl
Kijk voor meer informatie op www.homeopathie-amerongen.nl

Met klassieke homeopathie gezond beter worden! Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze; niet de ziekte wordt behandeld, maar de zieke mens.