• Subcribe to Our RSS Feed

Kinder- en jeugdtherapie

Pony’s, ezels, koeien en alle andere dieren op de boerderij ondersteunen kinder- en jeugdtherapeut Annet tijdens coaching en/of therapie. Dieren accepteren iedereen zoals hij of zij is. Ze willen graag contact, maar ze stellen ook duidelijke grenzen. Dieren oordelen niet, ze nemen waar en ze reflecteren wat ze waarnemen. Daarbij zijn dieren rustgevend en ontspannend.

Lekkerkerker, Annet portret
Kinderen en jongeren zijn van harte welkom bij Koeching, intussen blijkt dat de manier van werken ook aanspreekt bij volwassenen.

Zomaar een aantal voorbeelden van hulpvragen waarbij Koeching kan ondersteunen: onzekerheid, faalangst, gepest worden, slaapproblemen, angsten, snel boos worden, trauma, leren omgaan met verdriet, vergroten van zelfvertrouwen, meer- of hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.

Paarden, maar ook koeien en ezels zijn kuddedieren. Ze hebben de gave om de andere dieren binnen een kudde te “screenen”. Als een cliënt bij een dier in de ruimte komt, zal het dier ook screenen. Het dier laat door zijn gedrag zien welke thema’s voor de cliënt  van belang zijn en geeft hiermee inzicht. Deze manier van coachen is geschikt voor volwassenen en jongeren.

Kijk voor meer informatie op www.koeching.nl