• Subcribe to Our RSS Feed

(Natuur) Coaching

Firinne Coaching helpt je verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat je weer lekker in je vel zit, rust kan vinden of je antwoord hebt op vragen.

 

 

Foto Machtelt
Tijdens je leven loopt het soms wat minder soepel, je loopt vast in je werk, relatie of in je eigen ontwikkeling. Het voelt alsof je op een doodlopend spoor bent beland. Of je hebt een (loopbaan)vraagstuk waar je mee zit.

 

Je wens is om je meer ontspannen voelen, meer rust te ervaren, gemakkelijker om te kunnen gaan met lastige situaties en met meer aandacht te leven.

 

(Natuur)coaching is begeleiding in de natuur waarbij we jouw vraag belichten en reflecteren op jezelf, je valkuilen belichten en je wensen onderzoeken. Hierdoor kom je in beweging, wordt je aan het denken gezet én leer je aandacht te hebben voor wat je voelt. Dit doen we in gesprek, maar ook in stilte. In de gesprekken stel ik je vragen, laat ik je een ander perspectief zien en confronteer ik waar nodig. Daarbij speel ik in op jouw behoefte en kom je al na een eerste sessie met inzichten het bos weer uit.

 

Gun jezelf de tijd om te groeien en te ontwikkelen. Het helpt je verder, het brengt je verder.

 

Sessies vinden meestal plaats in het Amerongse Bos.

 

 

Website:

Kijk voor meer informatie op www.firinnecoaching.nl of 06 456 96 765