• Subcribe to Our RSS Feed

Psychosociale therapie en loopbaanbegeleiding

Thonny Oosterlee van der Vegt | NVPA en RBCZ gecertificeerd | Psychosociaal therapeut en loopbaanbegeleider | Zin in Werk en Leven

Een plek voor iedereen die verlangt naar duurzame ontwikkeling en groei en zich persoonlijk en/of professioneel verder wil ontwikkelen.

Zin in Werk en Leven, praktijk voor:

Professionele ontwikkeling en groei
We onderzoeken en formuleren jouw inspirerend, realistisch en uitdagend loopbaan perspectief.

  • Tijdens dit traject onderzoeken we hoe jij je toekomst in relatie tot je loopbaan verder wilt ontwikkelen met de focus op groeimogelijk-heden en realiseerbare kansen. We onderzoeken en formuleren jouw inspirerend, realistisch en uitdagend loopbaanperspectief. Werk doen dat past bij wie je bent, jouw essentie raakt, vraagt om zelfinzicht, moed en durf. Tijdens dit proces loop ik als begeleider en adviseur, graag een stukje met je mee op weg naar jouw doel, dat waar het voor jou in werk en leven over moet gaan.

Persoonlijke ontwikkeling en groei
Een intens proces van bewustwording, verandering, persoonlijke groei en herwonnen levenslust.

  • Soms lijk je vast te lopen in een probleem, een situatie of relatie. Iedereen kent die perioden. Je bekende gedrag werkt niet meer, je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Je ervaart dat er iets nodig is om een ander antwoord te kunnen geven op gebeurtenissen in je leven en werk. Ik begeleid je vanuit jouw vraag en doel naar de vorm die je wilt geven aan dat wat er in leven en werk voor jou werkelijk toe doet.

Burnout en stress begeleiding
Ik begeleid je bij het herkennen en erkennen van de symptomen van stress en beginnende burn-out.

  • Bijna 19% van de Nederlandse (beroeps)bevolking krijgt te maken met burn-out. In de regel wordt burn-out veroorzaakt door een mismatch tussen mens en organisatie. Ik begeleid je bij het herkennen en erkennen van de symptomen van stress en beginnende burn-out. Dit helpt volledig opbranden te voorkomen, of de kans aanmerkelijk te verkleinen. Door inzicht te ontwikkelen in de manier waarop je grenzen stelt, met je emoties omgaat, doelen stelt, jezelf overvraagt, of de regie over jouw tijd te vaak aan de ander laat. Leer je jezelf vrijer bewegen tussen o.a. de polen: vrijheid-controle, macht-onmacht en goed-fout.

Niemand hoeft alleen
Mensen (opnieuw) in contact brengen met hun levensverlangen, dat wat er voor hen toe doet. Dat inspireert mij. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen in hun zoektocht naar essentie en eigenheid. Dat waar zij naar op zoek zijn en soms nog geen naam kunnen geven. Ik vind het belangrijk mij vanuit mijn hart op een krachtige en liefdevolle manier te verbinden met mijn cliënten en hun vragen rondom leven en werk. Mijn begeleiding is gericht op ontwikkeling, verbinding, groei en zelfvertrouwen. Vragen kunnen spelen op het gebied van autonomie, identiteit, rouw, zingeving, loopbaan, burn-out, stress, conflicten en keuzes maken.

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken, of heb je een vraag? Kijk voor meer informatie op www.zininwerkenleven.nl of bel 06 – 40 76 42 84 Weet je van harte welkom met alles wat je bij je draagt.

Thonny Oosterlee van der Vegt
NVPA en RBCZ gecertificeerd
Psychosociaal therapeut
Loopbaanbegeleider

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren