• Subcribe to Our RSS Feed

Zonnesteen Jeugdcoaching

Maak je je zorgen om jullie kind? Ervaren jullie dagelijks onbegrip, ‘ongewenst gedrag’, verdriet, angst, onzekerheid of  frustratie? Zonnesteen Jeugdcoaching kan jullie ondersteunen.

Zit jullie kind niet lekker in zijn vel? Of heeft het kind het moeilijk met een gebeurtenis? Lijkt het weinig plezier meer te hebben? Hebben jullie al van alles geprobeerd, zonder gewenst resultaat? En hebben jullie ondanks jullie betrokkenheid, de behoefte aan iemand die met jullie meekijkt? Dan zijn jullie bij Zonnesteen Jeugdcoaching aan het juiste adres.

Als kindercoach kijk ik op een professionele en betrokken wijze mee. En begeleid bij het helder krijgen van het probleem. Daarbij wordt het gedrag gezien als verwijzer naar de oorzaak of behoefte van jullie kind. Zo kan een kind bijvoorbeeld moeite hebben met gevoelens als angst, verdriet of onzekerheid. Of is een nare ervaring of ingrijpende verandering de reden. Maar ook behoefte aan meer zelfvertrouwen, het accepteren van een ziekte, beperking of verlies bij familie of zichzelf, ondersteuning bij vriendjes maken, enzovoorts. We onderzoeken dit bijvoorbeeld door gesprekken, te spelen, creatief bezig te zijn of de natuur in te gaan. Ondertussen worden ook zijn of haar kwaliteiten en talenten  (her)ontdekt. En blijkt het kind vaak de oplossing, bewust of onbewust, al te weten. Deze bewustwording maakt het kind sterker en veerkrachtiger. Ouders worden nauw betrokken bij het hele proces en zullen eveneens verrijkt worden met inzichten en mooie ervaringen.

Zonnesteen Jeugdcoaching biedt coaching en begeleiding aan kinderen, jongeren én hun ouders. Het kan zijn, dat een ouder meedoet tijdens de sessie.
Opleidingen en vele jaren werkervaring met kinderen en jongeren met een diagnose uit autistisch spectrum, ADHD, hechtingsproblematiek of ontwikkelingsachterstand maakt, dat coaching eveneens op specifieke hulpvragen vanuit deze kinderen geboden kan worden.

Wanneer wenselijk biedt Zonnesteen Jeugdcoaching coaching en begeleiding op locatie.

Naast coaching en begeleiden, worden er trainingen en workshops aangeboden. Voor actueel aanbod kunt u de website raadplegen.

Website:

Kijk voor meer informatie op www.zonnesteenjeugdcoaching.nl

info@zonnesteenjeugdcoaching.nl tel.: 06 50469443 �